Vzpomínka na zesnulého Gotta (†80): Přidali druhý koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vzpomínka na zesnulého Gotta (†80): Přidali druhý koncert!

Zesnulý Karel Gott
Zesnulý Karel Gott (Lidl.de a archiv Blesku)

Ti, kteří smutní, že si o víkendu nestihli koupit vstupenky na vzpomínkový koncert na Karla Gotta (†80), budou mít druhou šanci! Vdova Ivana (44) oznámí další poctu svému muži v nejbližších hodinách.

Pocta Karlu Gottovi, která proběhne v pražské O₂ areně v úterý 15. prosince, byla vyprodaná během několika málo minut. Přes šestnáct tisíc lidí mělo štěstí a lístky sehnali. Dva tisíce míst ale do předprodeje vůbec nešlo. Pořadatelé, tedy O₂ arena a jednatelka společnosti Karel Gott Agency, vdova Ivana, si je stáhli pro sponzory a významné hosty. Druhý koncert proběhne hned ve středu 16. prosince. Vstupenky by měly jít do předprodeje ještě tento týden.

O Vánocích v televizi

Pro ty, na které se nedostane ani na druhý pokus, máme další dobrou zprávu. Koncerty bude natáčet televize a ještě o Vánocích odvysílá sestřih toho nejlepšího. Která stanice to bude, je zatím v jednání.

Vdova Ivana promluvila! Poslední přání Karla Gotta. A od zoufalého Tima se odvrací nejbližší

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.