Sošky Oscarů aneb...Válení na červeném koberci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sošky Oscarů aneb...Válení na červeném koberci

Bum bác! Jen jestli za pádem náhodou nestojí černé brýle...
Bum bác! Jen jestli za pádem náhodou nestojí černé brýle... (Foto Aha! – M. Hykl, P. Machan,Profimedia.cz, ara)

Přepychové róby, úsměvy od ucha k uchu, dojemné proslovy. Tak každoročně probíhá slavnostní předávání prestižních filmových ocenění. Jenže i chybička se vloudí, nožka uklouzne a my se můžeme stát svědky přímo ukázkových držkopádů – stejně jako v minulosti už několikrát.

Děje se to běžně, vinou nerovného terénu, podpatků zapíchnutých do kanálu, nebo zkrátka chvilkovou slabostí. Hloupé ovšem je, když vás v tu chvíli sledují miliony fanoušků z celého světa... Naposledy takovou zkouškou trpělivosti prošel devětasedmdesátiletý herec Al Pacino. Stalo se to zrovna minulý týden, na předávání cen Britské akademie filmového a televizního umění (BAFTA). Kráčel uličkou slávy ke svému místu. Snad ho oslnil některý z blesků fotoaparátů, snad nedával pozor, kam šlape. Každopádně se jak široký, tak dlouhý rozplácl přímo uprostřed červeného koberce.

Doprovod mu dělala přítelkyně Meital Dohanová (40). Alovi se naštěstí nic nestalo, což dal najevo gestem při následném pózování. Doufejme ale, že uplynulý týden využil k tomu, aby si chůzi po červeném koberci natrénoval. Na Oscarech je totiž nominovaný v kategorii pro nejlepšího herce ve vedlejší roli za snímek Irčan, a tak je možné, že bude muset zdolat nejen rovinný terén, ale i schody, které povedou na pódium...

Jennifer Lawrencová (29)
Zakopla zrovna ve chvíli, kdy si šla převzít Oscara za nejlepší herecký výkon v hlavní roli za film Terapie láskou. Celý sál ji pak ocenil ovacemi vestoje. „Díky přátelé. Je mi jasné, že stojíte, protože víte, že se cítím blbě, a to je pro mě fakt trapné. Ale díky ještě jednou,“ udělala si ze sebe legraci herečka na úvod své děkovné řeči.

Emma Thompsonová (60)
Úkol zněl jasně: Udělat otisk dlaní do hlíny před slavné Chinese Theatre v Los Angeles. Jenže znáte to – když se na něco musíte soustředit, většinou je to spíš na škodu. A tak se hvězda filmu Láska nebeská s žuchnutím svezla k zemi. Mělo to výhodu, že se k otisku už nemusela znovu sklánět.

ČESKÝ BONUS 2019
Petr Vančura (35)
Petra Vančuru zradily schody v opačném směru. Po loňském předávání Českých lvů mu uklouzla noha a herec se z Rudolfina doslova skutálel. Ačkoli incident vypadal děsivě, Petr se mu od srdce zasmál, a při odchodu se pro jistotu přidržoval kabátu svého partnera Jana Ciny (35).

Celý článek si můžete přečíst v nedělním tištěném vydání deníku Aha!

Pád Cinova přítele Vančury : Schody sjel po břiše!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.