Krásky po oscarové slávě: Nemáš sošku? Ukaž nožku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krásky po oscarové slávě: Nemáš sošku? Ukaž nožku!

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski (profimedia.cz)

Na předávání Oscarů v losangeleském Dolby Theatre je tradičně zváno jen několik desítek hvězd showbyznysu. Kdo vstupenku na rudý koberec a tu sice věhlasnou, avšak stále nudnější slavnost (letošní ročník vykázal historicky nejnižší sledovanost) nemá, má šanci se blýsknout na některé z navazujících afterparties.

Největší oblibě se tradičně těšil večírek magazínu Vanity Fair – však se letos konal už jeho 27. ročník, zatímco Dolby Theatre hostilo ceremonii »teprve« podevatenácté. A tak i tam se dámy předhánějí, která se přivlní ve smyslnější róbě. Zlaté pravidlo zní – čím méně látky a čím průhlednější, tím lepší... Z Češek se letos mezi smetánkou prezentovala pouze supermodelka Karolína Kurková (35), která vsadila na průhledný šifon ze salonu Etro odhalující její skvostné nohy a pozadí...

Harry a Meghan odmítli pozvání

92. ročník Oscarů měla rozzářit účast prince Harryho (35) a jeho chotě Meghan (38). Ti byli podle magazínu Hello! organizátory pozváni, aby předali cenu za nejlepší film. „Byli nabídkou polichoceni, ale rozhodli se odmítnout,“ tvrdí zdroj. Tvůrci vítězného Parazita tak sošku převzali z rukou Jane Fondové (82).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.