Medková chce dítě! Už pro ně koupila barák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Medková chce dítě! Už pro ně koupila barák

Klára Medková se zatím ještě nemůže mazlit se svým miminkem, a tak si užívala děťátko kamarádky.
Klára Medková se zatím ještě nemůže mazlit se svým miminkem, a tak si užívala děťátko kamarádky. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Modelka Klára Medková (23) chce dítě a je ochotná klidně seknout s kariérou ve světě modelingu! Už má pro miminko i dům, kde ho bude vychovávat. „Asi ale ještě budu muset rok počkat,“ řekla deníku Aha! Medková. Proč? Za vším stojí její přítel, fotbalista Radek Kováč (27)!


Klára společně se svým přítelem koupila v Praze vilku, ve které budou jednou své dítě vychovávat. Teď momentálně by se však musela Medková starat o miminko sama, protože její přítel hraje v Moskvě a je pořád pryč. A návrat do Čech zřejmě zatím neplánuje ani on sám, v zimě totiž možná přestoupí z Ruska do Itálie. Přitom Klárka by už tolik chtěla do svého nového domu dítě!

„Pořídili jsme si v Čechách domeček a samozřejmě máme na baráku spoustu práce, teda spíš já. Ale Radek sem teď taky docela jezdí,“ rozpovídala se Medková, která si vilku zařizuje podle svého a dokonce sama. „Ano, všechno si to dělám sama, ale možná si přizvu nějakého architekta,“ dodala Klára. Takže ne přítele Radoslava Kováče, ale architekta…


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.