Verešová touží po dalším miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Verešová touží po dalším miminku!

Andree Verešové se líbilo dětské sedátko. Nejraději by si ho odnesla domů pro malou Vanessu.
Andree Verešové se líbilo dětské sedátko. Nejraději by si ho odnesla domů pro malou Vanessu.  (Aha! – Dalibor Puchta)

ŘITKA – Helena Vondráčková (60) zavolala policii na hosty, kteří se sešli v úterý odpoledne v S-Clubu v Řitce! Jejich auta totiž zpěvačce bránila ve vjezdu k jejímu domu. Mezi maminkami, které se sešly na párty, nechyběla samozřejmě novopečená maminka Andrea Verešová (26), která se netají tím, že už by klidně chtěla další dítě.



„Musím říct, že z porodu nemám žádné trauma. Byl to pro mě naopak úžasný a krásný zážitek,“ vyjádřila v jednom slovenském pořadu Verešová svou touhu mít tentokrát chlapečka. V S-Clubu se Andrea proplétala mezi spoustou kočárků a potřebami pro miminka, které vystavovala společnost AGS sport, a hned si vyhlédla i sedátko ve tvaru zvířátka pro malou Vanessku. V průběhu velkolepého mejdanu měly nejen matky ze světa showbyznysu, ale i další pozvaní hosté, možnost vidět tři módní přehlídky a k tomu ochutnat vynikající australské víno. Na sklonku večera se na párty objevila i nejkrásnější dívka světa Taťána Kuchařová, která si z charitativní dražby odnesla pro svou nadaci přes sto tisíc korun.



Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.