Mrazivá slova Diany Mórové: Důvod sebevraždy slovenské kolegyně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mrazivá slova Diany Mórové: Důvod sebevraždy slovenské kolegyně?

Diana Mórová má jasno...
Diana Mórová má jasno... (Foto Emma.sk; Pluska.sk)

Nečekané úmrtí talentované slovenské herečky Moniky Potokárové (†27) je stále obestřeno rouškou tajemství. Nikdo si přesně netroufá říci, co naději Slovenského národního divadla přimělo k předčasnému ochodu ze světa. Její kolegyně Diana Mórová (49) ale v několika větách nastínila možný scénář tragické události!

I když ani ona přesně neví, co se v hlavě Moniky Potokárové odehrávalo a jak ve skutečnosti vypadalo její manželství s Robem Rothem (47), na podobné tragické události má „jedno měřítko“. Striktně odmítá, že by se tak mladá herečka zachovala pod vlivem pracovního přetížení, jak uvádí web Expres.cz. „Kdysi dávno, ještě v dobách Divadla Pavla Országha Hviezdoslava jsme měli všichni velké množství postav. Kromě toho, že jsme hráli v divadle, jsme každý den točili inscenace, filmy nebo jsme byli v dabingu,“ uvedla Mórová s dodatkem: „Létali jsme z místa na místo, neměli jsme mobily ani psychology, a žádná žena se nezabila,“ vyjádřila svůj názor v rozhovoru pro slovenský týdeník Plus 7 dní.

Následně si ještě přisadila: „Když nějaká ženská udělá takovouhle věc, vždycky je to kvůli muži. Odnepaměti,“ vyslovila skrytou narážku porotkyně show Česko-Slovensko má talent a jedna z tváří seriálu Panelák.

Na dotaz deníku Nový čas, jestli tím mířila na manželství Potokárové, už ale reagovat nechtěla. „Nechci se o tom už bavit. Já s nimi nežila, takže se k tomu nebudu vyjadřovat. Řekla jsem jen všeobecný názor, který vyplývá z nějakých statistik a mého soukromého pohledu. Bylo by netaktní o tom mluvit, když do toho nejsem osobně zainteresovaná,“ obrátila nakonec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.