Posvěcení od vdovy Ivany: „S panem Gottem se znali," tvrdí její mluvčí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Posvěcení od vdovy Ivany: „S panem Gottem se znali," tvrdí její mluvčí

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Foto Aha! – M. Hykl, M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát, Facebook )

V Brně se plesalo na hity Karla Gotta (†80). Na luxusní akci se toho zhostila jediná kapela, která v názvu nese Slavíkovo jméno. A dostala posvěcení i od vdovy Ivany (44). Pro deník Aha! kapela na svého guru zavzpomínala.

Na přepychové záležitosti jménem Ples jako Brno mu chtěli vzdát hold, svůj nápad ale nejdřív museli zkonzultovat s Ivanou Gottovou, která se po manželově smrti stará o jeho odkaz. „Ano, o vystoupení víme. S panem Gottem se znali. Navíc, se nejedná o vzpomínkový koncert, ale vystoupení na plese,“ potvrdila Aha! mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Dlouholetá spolupráce

Aby se neznali. Slavík byl dokonce u vzniku skupiny v roce 2004 a s frontmanem Milanem Fialou (49) se rád setkával a dlouze debatoval. Už když si v roce 2004 Fiala do rádia, kde moderoval, pozval Karla Gotta, tak se ho na rovinu zeptal, zda by mohla vznikající kapela v názvu nést jeho jméno. „No dobře kolego, ale hlavně aby nás tady nebylo mnoho,“ odpověděl mu tehdy Mistr, jenž souhlasil s názvem Karel Gott Cover Band.

Vtípky až do konce

Kapela pak nechyběla ani na slavnostním otevření Gottlandu v roce 2006, kde si společně zazpívali a až do jeho zavření se tady pravidelně každý rok setkávali. „Bylo to velmi příjemné setkání, s Karlem jsme si dlouze povídali a vyprávěli si historky. On byl strašně vtipnej a vzpomínám si, že když jsme jednou v Gottlandu vystupovali, tak jsem mezi písničkami mluvil hlasem Karla, on za mnou po vystoupení přišel a říká: »Ano kolego, zpíváte opravdu skvěle, ale k té mluvě mám poznámku, proč ten chlapík mluví tak směšně.« Tím mě úplně odboural,“ směje se zpěvák.



Přečtěte si
hanainge
27. 1. 2020 • 11:54

Výše uvedený článek částečně je nesmysl, protože Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková nemá spojení s managementem Karla Gotta a Ivana Macháčková pro Karla Gotta nemá žádnou platnost. To všechno řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

sestra
27. 1. 2020 • 10:47

" jeho pisni " haha...byl to puohy interpret ! A ta jeho Dorota si hraje na pani veledulezitou.

-bello-
27. 1. 2020 • 10:04

Mám také názor, že buranka co stala postele v US a hupla do jedné s Douglasem a pak v Česku do další s dalším dědkem tady bude válcovat se svými de facto pohrobky bulvár ještě na dlouho

mbmb
27. 1. 2020 • 07:11

Bylo dost té Nanynky buranky ve které se děda videl.Nepiste ani o celé rodině KG .Novinový psychoteror již rok ,nezajímavé téma.Nekdy pes,jindy Fin,pak sereda primitivka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.