Šafářová si postěžovala Hlaváčkové: Trable v ráji? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Šafářová si postěžovala Hlaváčkové: Trable v ráji?

Hlaváčková a Šafářová si společně rády postěžují.
Hlaváčková a Šafářová si společně rády postěžují.  (Foto ara)

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (33), která bodovala především ve čtyřhře, se naplno věnuje rodině, a i když se pořádně nevyspí, tak si prý mateřství velmi užívá. Konec kariéry minulý rok oznámila její blízká kamarádka Lucie Šafářová (32), která chvíli poté, oznámila světu své první těhotenství. V prosinci Šafářová porodila, a tak obě bývalé tenisové hvězdy řeší mateřské záležitosti.

„Zrovna dnes jsem si říkala, jak to všechny mámy světa dělají? Je to něco, co dělá opravdu každá ženská a je to strašně náročné, protože malá teď přestala spát a já se sotva vyspím půl hodiny. Ale já si to potom užívám v ty dny, kdy je fakt hodná. Je hrozně ráda v kočárku, v autosedačce, takže pořád někde drandíme a v tomhle smyslu je to mateřství docela fajn,“ pověděla idnes.cz Hlaváčková, která v roce 2017 vyhrála Turnaj Mistryň a v roce 2012 si přivezla stříbro z Olympijských her.

Andrea Sestini Hlaváčková se také netají tím, že je velkou kamarádkou Lucie Šafářové, které je čerstvou maminkou. Sportovkyně tak vyměnily rakety za plenky a dětské přesnídávky. Co Hlaváčková práskla na partnerku Tomáše Plekance? „… Musím říct, že jsme se ani jedním slovem nezmínily o tenise. Ale ona je Lucka opravdu čerstvá maminka, takže jsme řešily takové ty začátky. Konečně je někdo, kdo je taky za mnou, tudíž můžu také pomoci a předat nějaké zkušenosti… Ona je hrozně silná ženská. Ona zvládne všechno, i tohle zvládá, ale taky se právě špatně vyspala, tak si tak člověk navzájem trošičku postěžuje a je to fajn,“ pověděla v rozhovoru pro idnes.cz o kolegyni Andrea.

Krásné tenisové maminky! Šafářová s Hlaváčkovou slavily děťátka 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.