Hvězda Slunečné Eva Burešová: Boj o život člověka na silnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Boj o život člověka na silnici!

Eva Burešová
Eva Burešová (Foto TV Nova)

Neváhaliani vteřinu a utíkali k bezvládnému tělu. Eva Burešová (26) se svým seriálovým partnerem Janem Plouharem (37) zachraňovali úplně cizího člověka na noční pražské ulici.

Poprvé spolu hráli v Modrém kódu – ona coby sestřička Petra Horváthová, on jako její ženatý svůdce Štěpán Slavík. V novém primáckému seriálu Slunečná představuje Eva hlavní hrdinku Týnu Popelkovou a Honza jejího snoubence Štěpána Vacka, který měl hned v prvním díle autohavárii. Tento víkend jim ale dramatický scénář napsal sám život. Jejich záchranářské schopnosti prověřil neznámý muž v bezvědomí!

Trik z Kódu
„Jeli jsme z natáčení a viděli jsme na zemi ležet pána a nad ním stát mladou slečnu. Tak jsme vyběhli z auta a pomohli jim. To, co by v takové situaci udělal každý,“ svěřila deníku Aha! Burešová. „Poslouchali jsme dispečink a dělali jsme, co nám řekli. Drželi hlavu, kontrolovali, jestli se pán nedusí zvratky a tak podobně,“ popsala situaci herečka. A prozradila také, jaký trik z Modrého kódu jim v této situaci pomohl: „Naučila jsem se nahmatat bod, který je bolestivý po stlačení, takže to člověka většinou probere...“

Neznámá slečna
Jejich noční dobrodružství mělo naštěstí dobrý konec. „Vše dopadlo dobře, ale většinu práce odvedla slečna, která tam stála už před námi. Díky, že jste nebyla slepá a lhostejná a že jste zasáhla,“ vzkázala Burešová neznámé zachránkyni.

Seriáloví milenci
Ve skutečném životě jsou Jan Plouhar a Eva Burešová dobří kamarádi, na televizních obrazovkách však ztvárňují milenecký pár. A to není poprvé. Už v Modrém kódu spolu zažili vášnivý románek. Zdá se však, že jim tvůrci seriálů společnou lásku moc nepřejí. Na rubavském urgentu jim v cestě stál Ondřej Rychlý (27) neboli lékař Prokop Hlinka a vesnický vztah ve Slunečné testuje mladý a bohatý Janek Linhart v podání Marka Lambory (24). Zda se mu to povede, nebo dojde k připravované veselce, se diváci dozvědí až příští týden.

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.