Celebrity kvůli koronaviru přijdou o práci: Hvězda Slunečné má řešení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Celebrity kvůli koronaviru přijdou o práci: Hvězda Slunečné má řešení!

Eva Burešová
Eva Burešová (Facebook)

Česká republika kvůli koronaviru zakázala veřejné akce nad 100 lidí. Ruší se divadelní představení, přednášky, koncerty a společenské akce. Mnoho umělců musí zrušit svá vystoupení a turné a tím přijdou o své příjmy. Herečka Eva Burešová má však pro umělce bez práce řešení.

Do nových opatření kvůli koronaviru se uzavřely i všechny základní, střední, vyšší i vysoké školy. Zejména rodiče školou povinných dětí ale mají problém. Někteří nemají pro své ratolesti hlídání, jelikož musí do práce. Přestože jeden z rodičů si může vzít ošetřovatelské volno, ne vždy je tato možnost řešením.

"Umělci jsou bez práce. Umělci budou hlídat jiným umělcům, co točí, děti,“ řekla hvězda seriálu Slunečná dle Super.cz, která tak chce vyřešit problém svým kolegům, kteří práci mají.  Sama zpěvačka patří mezi ty, kteří museli vzhledem k opatřením zrušit vystoupení. Avšak i s tímto problém si dokázala poradit.

„Jelikož jsme měli v plánu pár koncertů, ale kvůli bezpečnosti to teď není možné, dohodli jsme se, že vám uděláme unplugged verzi, kterou budeme vysílat on-line na instragramu. Podrobnosti už brzy,“ napsala na sociální síti Burešová.

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 3. 2020 • 21:38

Když budou hlídat cizí děti od kolegů a pak půjdou na mejdan, §hezky to roznesou.Není jediný " umělec" aby nepřežil měsíc bez práce a hlídal si své děti sám ! .V létě mívaj taky "dovolenou" , navíc poberou něco na ošetřovačce.
Když ser jim to nebude líbit, holt je uživí Milion chvilek a jejich lídr , anebo jim to vynahradí Bartoška ve Varech.
(Mimochodem, nevím co je "Slunečná " a tím pádem asi neznám současné " hvězdy šoubýzu )

Uivatel_5412337
14. 3. 2020 • 20:14

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.