Pavel Nový Třetí týden na lůžku! Nemocnice se zlobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavel Nový Třetí týden na lůžku! Nemocnice se zlobí!

Pavel Nový není v kritickém stavu, nadále však probíhá intenzivní léčba.
Pavel Nový není v kritickém stavu, nadále však probíhá intenzivní léčba. (Aha! – Dalibor Puchta)

PŘÍBRAM – Herec Pavel Nový (59) se už třetí týden léčí v Okresní nemocnici Příbram z těžkého zápalu plic, kvůli kterému musel být minulý týden přesunut z infekční jednotky intenzivní péče (JIP) na anesteziologickoresuscitační oddělení (ARO). Nemocnice však popírá informace, že by jeho stav byl kritický.

Tisková mluvčí nemocnice Monika Boušková se zlobí kvůli informacím, které pronikly na veřejnost koncem minulého týdne. Ty popisovaly přesun Pavla Nového na ARO jako zmatečný. „Nebyly tu vůbec žádné zmatky jak se psalo, nejsme žádná LDN na konci republiky. Deník, který tyto informace přinesl, hrubě překroutil pravdu,“ vyvrací zprávy Boušková.

Pavel Nový byl skutečně přeložen na ARO, ne však kvůli tomu, že by se jeho stav nějak horšil, ale proto, že toto oddělení je vybaveno těmi nejlepšími přístroji. „Nadále probíhá intenzivní léčba,“ dodává Boušková s tím, že herec nechce podávat žádné další informace. Nový byl do nemocnice přijat 11. září, představení, v nichž hraje v pražském Studiu Ypsilon, byla až do odvolání přeobsazena. Podle odhadů se však do divadla nevrátí ještě nejméně další měsíc.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.