Ivana Zemanová o dceři: Okamžiky plné emocí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Zemanová o dceři: Okamžiky plné emocí

Ivana Zemanová, manželka Miloše Zemana s dcerou Kateřinou během inaugurace (8. 3. 2018)
Ivana Zemanová, manželka Miloše Zemana s dcerou Kateřinou během inaugurace (8. 3. 2018) (Jakub Poláček / Paparazzi)

Dlouho se tu neohřála. Dcera prezidenta Miloše Zemana (75) se vrací zpět do Anglie. O jejím odjezdu promluvila i maminka Ivana Zemanová na výstavě obrazů, kterou zaštiťovala. 

O dceřině návratu do zahraničí se rozpovídala i hlava státu v pořadu S prezidentem v Lánech Miloš Zeman. „Já myslím, že teď odjede, ale bude se občas vracet,“ řekl. Dle Blesku má Kateřina již hotovou bakalářskou práci a teď ji čeká práce na získání titulu magistr.

„Rozloučení bude jako vždycky, budu se samozřejmě těšit, až se zase vrátí, a doufám, že se vrátí brzy,“ svěřila se Blesk Zprávám Ivana Zemanová.

Kateřina Zemanová si v zahraničí vydělávala jako barmanka. Poté, co se vrátila do Čech, začala plnit povinnosti první dcery.  Reprezentativní funkci zastávala částečně už před sedmi lety, když se aktivně zapojovala do prezidentské kampaně svého otce. Zúčastnila se třeba předávání státních vyznamenání, jindy zase prováděla po sídle českých prezidentů školáky. Naposledy Kateřina připravovala charitativní ples a spravovala hradní sociální sítě.

Na video s Kateřinou Zemanovu se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
16. 1. 2020 • 14:55

Za toho opilce nemuze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.