Karel Gott (†80): HULVÁTI ZNIČILI JEHO OBRAZ! Proboha, proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott (†80): HULVÁTI ZNIČILI JEHO OBRAZ! Proboha, proč?

Karel Gott
Karel Gott (Foto: R. Klejch, archiv Blesku)

„Kdo tohle udělal, zaslouží zpřerážet ruce!“ Takový vzkaz posílají neznámému vandalovi naštvaní lidé. Důvodem je zničení graffiti s portrétem Karla Gotta (†80). Obraz zdobil zeď poblíž sídliště Vltava od 3. listopadu loňského roku.

Teď někdo obličej a jméno Mistra postříkal zelenou barvou. Proč to udělal, není jasné. Proti vandalství se okamžitě zvedla vlna nevole. „Zrovna v neděli jsme šli kolem a koukali jsme, jaká je to nádhera. Tohle je na zabití,“ konstatoval Tomáš Troch z Českých Budějovic. Většina kolemjdoucích obraz obdivovala.

„Dcerky z něj byly unesené. Budou zklamané, až tohle uvidí, až půjdeme příště k babičce. Dotyčnému bych dala po hubě,“ rozčilovala se Petra Kyrianová.

Autorem Gottova portrétu je umělec tvořící pod pseudonymem Jack Reyes (27). Obrazem chtěl vzdát Českému slavíkovi hold. Jeho poškození autora pořádně naštvalo. „Slibuju, že co nevidět to dojdu předělat, aby to tam bylo zpět. Do týdne je tam znova!!!“ slíbil přes sociální sítě.

Gott v dokumentu o Svobodovi: Největší hit zvládl za 20 minut!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
8. 1. 2020 • 10:01

Proboha PROČ!

aveneta
8. 1. 2020 • 09:16

Ano....Gott byl dobrý zpěvák oslovujíví několik generací, ale vše má dvě stránky mince, proto ty protiútoky. Logicky nikdo se nezavděčí všem jak kultůrním směru tak v politice....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.