Muzikál Golem: Csáková se oprašuje, Muk už netrpí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Muzikál Golem: Csáková se oprašuje, Muk už netrpí!

V prvním představení Golema po prázdninách si zahrála Ilona Csáková v roli Roziny a Petr Muk coby rabín Löw.
V prvním představení Golema po prázdninách si zahrála Ilona Csáková v roli Roziny a Petr Muk coby rabín Löw.

PRAHA – Zpěvačka Ilona Csáková (35) ožila s Golemem! „Týden jsem »oprašovala«, měli jsme zkoušky, ale jen takové, abychom si své role lehce připomenuli,“ prozradila deníku Aha! Csáková, která v prvním poprázdninovém představení Golema ztvárnila roli Roziny.


A po dlouhém odpočinku se v pátek na pódiu objevil i zpěvák Petr Muk (42), který dlouho bojoval s depresemi!

Přestože si dal Golem i všichni jeho tvůrci prázdninovou odmlku, po letní dovolené dokázal muzikál přilákat řadu lidí! A protagonisté hlavních rolí samozřejmě nic nepodcenili! „Nejen ti, co měli představení v pátek, ale všichni jsme museli týden před tím zkoušet na takzvané oprašovačce. Kliknutím zvětšeteTakže se po sedm dnů scházeli všichni alternující a na pódiu nás bylo opravdu přespříliš,“ svěřila se deníku Aha! Ilona Csáková, která se v roli Roziny střídá s Petrou Janů a Hankou Křížkovou.

Divadlo Hybernia však nechystá jen novou vlnu představení Golem, do konce roku by se měl muzikál Karla Svobody objevit i na DVD. „Dokonce to bude tak, že si lidé budou moci navolit, jaké obsazení právě chtějí mít a koho chtějí na svých obrazovkách vidět. Doufám, že všichni budou cvakat na Csákovou,“ smála se Ilona.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.