Gottová dostala naloženo! Místo podpory ostrá kritika kvůli legendě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gottová dostala naloženo! Místo podpory ostrá kritika kvůli legendě

Ivana Gottová
Ivana Gottová (M. Sekanina, D. Malík, M. Pátek, P. Machan, Profimedia.cz, archiv)

Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana nemá jednoduchou pozici. Zatímco po smrti Mistra stáli všichni na její straně, v poslední době se objevují i její kritici. Co Ivaně Gottové vytýkají?

Podle webu eXtra.cz je to skutečnost, že svému zesnulému muži nedopřála místo posledního odpočinku. „Chápu, že má manželka Karla Gotta smutek, ale na co čeká s tím hrobem? Na přespříští třešně? Věřte, že řada obdivovatelů vašeho muže neměla příležitost se s ním rozloučit, a tak doufá, že bude moci přijet do Prahy a poklonit se jeho památce u hrobu. Už měl být dávno hotový. Vím, že to někdy může chvíli trvat, ale tak dlouho? Neodsunula to na neurčito? Při jeho přípravách a organizaci by aspoň přišla na trochu jiné myšlenky,“ vyčítá nepřímo Ivaně její jmenovkyně.

„To je hezké, že vydává pořád nějaká vyjádření, a ještě navíc přes jakousi mluvčí, ale nemohla by spíš zařídit, aby bylo kam panu Karlovi Gottovi položit kytičku? Vždyť už odešel před dvěma měsíci,“ nechápe Josef. Podobný názor mají i další skalní fanoušci Karla Gotta. Není holt snadné být spojená s mužem, který je považovaný svým způsobem za národní majetek a ke kterému se tisíce fanoušků stále upínají.

O Karlu Gottovi a jeho vztahu k manželce Ivaně mluvila před časem i herečka Jiřina Bohdalová: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
sugarbitter
11. 12. 2019 • 10:45

David Bowie měl rozptyl na neznámém místě. Asi je to vhodné, jelikož hřbitov se těžkov yyrovná s přílivem fanoušků a se svíčkama.Bude to po nějakou dobu výletní místo.

mord
10. 12. 2019 • 15:15

Lidský odpad z bulváru se snaží každý den a pořád jim to smejdum nejde. Nemůžou nic najít. Je jenom na Ivane kde a kdy svého manžela pohřbí. Té pakazi do toho nic není

travina
10. 12. 2019 • 15:04

Pitomí novináři, dejte už pí.Gottové pokoj!!!!! Stále budete psát hovadiny Je to POUZE její věc!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.