Tichá válka v Ordinaci? Nebylo by divu, jde o prachy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tichá válka v Ordinaci? Nebylo by divu, jde o prachy

Ordinace v růžové zahradě 2 - Bára Štěpánová, Hana Kusnjerová, Roman Štabrňák, Ha Thanh Nguyen a Klára Sedláčková Oltová
Ordinace v růžové zahradě 2 - Bára Štěpánová, Hana Kusnjerová, Roman Štabrňák, Ha Thanh Nguyen a Klára Sedláčková Oltová (TV Nova)

Výměna na postu vrchní sestry v oblíbeném seriálu zásadně zamíchala kartami. A to nejen v rámci dějové linky, ale i v ekonomickém zázemí hereček Báry Štěpánové a Kláry Ottové. 

Coby rázná vrchní sestra Babeta Trefná si Bára Štěpánová (59) záhy získala srdce diváků. A tím pádem i větší prostor na obrazovce, což znamená logicky i větší výplatu. Jenže přišla změna scénáře a lukrativní post obsadila kariéristická vdova Květa Hrzánová nebo-li herečka Klára Ottová (43). Podle magazínu Můj čas na kafíčko se tím ovšem mezi oběma dámami údajně rozjela nevyhlášené bitva o místo na výsluní. „To samozřejmě přináší mnohem víc natáčecích dní, ale hlavně také daleko větší příjem. Nehledě na tu už zmiňovanou popularitu. Takže méně slávy a peněz pro Báru a víc pro Kláru," píše magazín doslova. I když ...

„Nemůžu spát, když vím, že druhý den musím vstávat do Ordinace třeba v pět. Každou hodinu se v noci budím strachy, že zaspím. Kolegové mě uklidňují, že se to srovná a budu normálně spát. Zatím se mi to ale nedaří," postěžovala si už před časem Klára Ottová. Zato její kolegyně Bára si svůj někdejší prémiový post nemůže vynachválit!

„Zmíněná role mi dává obrovské možnosti, protože tahle postava stále skrývá spoustu tajemství. Hodně věcí se o ní ještě neví. Není jasné, proč se neprovdala nebo jaké má zázemí. V seriálu se objevuje hodně skvělých herců, a jestliže se u obrazovek baví i diváci, tak jsem spokojená," vrní blahem Štěpánová na webu Podebradskenoviny. Pověstný jazýček vah v tomto neoficiálním klání je tedy na scénáristech a samozřejmě na fanoušcích seriálu. 

 

 



Přečtěte si
aveneta
7. 12. 2019 • 09:04

vilda696 - to máte pravdu, mizerná herečka, ošklivá ženská tak se sere do politiky viž tak koloběžkářka na hradě za Havla. Ať si z ní udělají sluníčkáři v kavárně maskota

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.