Snové bydlení Karly Mráčkové: Život jako v pohádce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Snové bydlení Karly Mráčkové: Život jako v pohádce

Karla Mráčková
Karla Mráčková (Foto Jiří Hurt)

Bývalá televizní rosnička se dnes může pyšnit stylovým a elegantním bytem. Než se sen proměnil v krásnou realitu, předcházela tomu ovšem hromada práce. Byla totiž nutná rozsáhlá rekonstrukce.

Velký a pohodlný byt byl totiž podle webu Blesk,cz vytvořený spojením dvou bytových jednotek. Z toho důvodu žila dokonce nějaký čas rodina rozděleně, než se byty proměnily v jeden. Co se týče vybavení, shodla se Karla Mráčková (46) se svým mužem, že vsadí na čistě bílé linie zkombinované s rustikálním stylem.

„Zalíbil se mi i styl bytu a domu z počátku minulého století, který měl i pokoj pro služku, byl velice pohodlný a dýchal nostalgií. Tehdy byly byty velice komfortní, nechyběly v nich dobové vymoženosti jako třeba rozlehlé haly a podlahové topení v koupelnách,“ vysvětlovala Blesku moderátorka. Z toho důvodu zachovali rustikální styl v obývacím pokoji a v kuchyni.

Bytu pak vévodí kvalitní materiály a jednoduchost. Barevně převládá bílá a krémová, celý prostor sjednocuje čistá parketová podlaha. Problém měla Karla ze začátku s místem, ve kterém s rodinou aktuálně žijí. Zpočátku pro mě bylo těžké sžít se se zdejší čtvrtí, zvykala jsem si na ni tři roky,“ vysvětluje Karla s tím, že se do ní ale nakonec zamilovala.

Více najde v aktuálním magazínu Blesk Bydlení.

Na video s Karlou Mráčkovou se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
mord
10. 12. 2019 • 15:22

Bellmeku ty stara šmudlo. Nezavid a mazej do své garsonky

-bello-
10. 12. 2019 • 14:37

Fajn, Mráčková a spol. mají zato, že rustikální jsou zlacené rámy na zrcadlech a křišťálový lustr?
Béžová s bílou v luchyni je děs a celý je to rozfrcaný až běda.Vysoký stropy jsou dávno pasé a palandy tomu daly korunu !Sorry jako, ale do toho bych nešla ani po lobotomii.

vigela
10. 12. 2019 • 12:43

Na můj vkus moc bílé barvy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.