Tenistka Cibulková o tajemném milenci: ORGIE NA JACHTĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Tenistka Cibulková o tajemném milenci: ORGIE NA JACHTĚ

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková (Instagram.com/hotentoth)

Dominika Cibulková (30) nedávno pokřtila svou autobiografii  Tenis je můj život. Věnuje se v ní nejen své tenisové kariéře, ale i svému soukromí. Nejúspěšnější tenistka slovenské historie v knize dokonce popisuje i jednu ze svých velmi pikantních záležitostí.

Ve své knize tenistka promluvila o seznámení s movitým obdivovatelem, se kterým podnikla vášnivou plavbu. Cibulková se tehdy léčila se zraněným žebrem, když se seznámila s tajemným mužem. „Psali jsme si. Osobně jsem ho viděla až po Wimbledonu. Přitahoval mě jako muž i jako silná osobnost,“ uvedla tenistka dle webu iSport.cz.

„Přišlo od něj pozvání na jachtu. Jela jsem se tam tajně vyléčit. Nikdo to nevěděl. Poprvé v životě jsem si postavila hlavu. Nikdo mě nemohl zastavit,“ prozrazuje ve své knize Cibulková.

Přestože šlo pouze o krátký románek, dodnes na plavbu u Řecka se svým obdivovatelem vzpomíná. „Bylo to fajn. Bez závazků, bez plánů... To bylo ale všechno, co jsem se ctitelem zažila. Pak už jsem se s ním nesetkala.“

Na video s Dominikou Cibulkovou se můžete podívat zde:

376123:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.