Slavná návrhářka totálně ztrapnila Meghan: To se nemělo stát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slavná návrhářka totálně ztrapnila Meghan: To se nemělo stát!

Princ Harry a Meghan Markleová
Princ Harry a Meghan Markleová (Reuters)

Od té doby, kdy se objevuje vévodkyně ze Sussexu po boku prince Harryho, k ní spousta lidí nejen vzhlíží, ale zároveň se snaží kopírovat její styl. Pro ženy je módní ikonou, jíž se touží přiblížit. Jenže umí se to i pořádně vymstít.

Když se nedávno objevila na Dni válečných veteránů v krásném černém kabátku v hodnotě 1500 liber, snímek, jež se následně objevil na sociální síti, okomentovala střelhbitě i designérka, z jejíž dílny outfit pocházel, Stella McCartney. Napsala, že je poctěná tím, že si Meghan vybrala kabátek právě od ní, který se objevil v jarní kolekci 2019.

Příspěvek dosáhl více než 44 tisíc lajků, mnoho lidí se vyjadřovalo pochvalně, velká část to ale vnímala úplně jinak. Neschytala to tentokrát ovšem Meghan, ale přímo známá návrhářka. Fanoušci vévodkyně jí naložili za to, že dělat si propagaci značky v rámci takového nostalgického a honosného dne, jakým je Den vojenských veteránů, je více než nevhodné.

Jeden z komentářů mluví za všechno: „Den vojenských veteránů je uctěním památky za ty, kteří za nás bojovali, a není určený pro reklamní účely. Jsem velmi šokovná,“ napsala jedna ze sledujících profilu královského páru.

Protože podobných nesouhlasných komentářů byla spousta, McCartney se nakonec raději rozhodla příspěvek stáhnout. Přesto tím ale vévodkyni, jež má svých problémů dost, pořádně „zatopila“.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.