Chtěli je připravit o titul, jenže… Meghan a Harry vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chtěli je připravit o titul, jenže… Meghan a Harry vrací úder

Princ Harry s Meghan
Princ Harry s Meghan (Reuters)

Zdá se, že na královský pár ze Sussexu si hned tak někdo nepřijde. Zatímco se ve velké části jejich hrabství sepisuje petice s požadavkem, aby jim byly sebrány tituly, oni na to jdou od lesa.

Meghan a Harry si totiž nechali zaregistrovat titul jako svoji ochrannou známku. Nese označení Sussex Royal. Toto dvojsloví používají i na sociálních sítích a jmenuje se tak i jejich charitativní nadace. Podle úřadu pro duševní vlastnictví registrace umožňuje nabízení nejrůznějších služeb, jak uvádí web idnes.cz.

Princ Harry a jeho žena podali údajně žádost o registraci už v červnu. Na internetových stránkách úřadu ale byla zveřejněna až nyní. Registrace ochranné známky zahrnuje širokou škálu zboží a služeb, které tak může dvojice pod touto značkou nabízet.

 



Přečtěte si
tryskomys
31. 12. 2019 • 23:15

Nevím,jdou úplně proti protokolu,to už je na pováženou,co ta ženská si dovo­lí,SUS­SEXIT­,když se zbavila jednoho syna,tak u těch n.á.p.l.a.v by to neměl být problém.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.