Zpěvák Xindl X: Co práskl na hvězdy StarDance?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvák Xindl X: Co práskl na hvězdy StarDance?!

Čtvrté kolo taneční soutěže StarDance: Xindl X
Čtvrté kolo taneční soutěže StarDance: Xindl X (CNC)

Jako třetí se musel se všemi ze StarDance rozloučit zpěvák Ondřej Ládka alias Xindl X, který nedávno oslavil své čtyřicáté narozeniny. Co pověděl o lidech z populární soutěže a o soutěži samotné?

„Cítil jsem, že potřebuji vypadnout ze své komfortní zóny, vystrčit hlavu ze své bubliny, aby mne ty tanečky kolem písní nepřestaly bavit. A v ten moment přišla nabídka ze StarDance. Takže jsem ani neváhal a tanečky okolo písní vyměnil za tanečky opravdové…

Vzhledem k tomu, že jsem neměl takřka žádné předchozí zkušenosti s tancem, byl to spíš boj. Ale boj velmi zábavný. Ostatně do StarDance jsem nešel s tím, že jdu vyhrát, ale s tím, že se chci naučit něco nového, poznat nové lidi, prostě si to užít. A je skvělé, že se při tomto ročníku sešla výborná parta lidí, u kterých mám dojem, že k tomu přistupují stejně… StarDance pro mě vlastně byly takové opožděné taneční, návrat do mládí,“ prozradil Xindl X v rozhovoru pro 5plus2.

Xindlův "Talent v housce"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.