Dvakrát rozvedený Batěk: Praští do toho potřetí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dvakrát rozvedený Batěk: Praští do toho potřetí?!

Petr Batěk
Petr Batěk  (Profimedia)

Do třetice všeho dobrého! Tím se nejspíš řídí herec Petr Batěk (47) v případě svateb. I když byl v chomoutu už dvakrát, tak by si prý svou o 19 let mladší přítelkyni Marcelku (28) klidně vzal. Tentokrát si ale hvězda nového seriálu TV Barrandov Čechovi prý dá víc záležet!

Po druhém rozvodu se dušoval, že se vztahy končí. Netrvalo ale dlouho, co si jeho srdce získala Marcelka, a nyní to vypadá tak, že se nechá charismatický herec dotáhnout před oltář potřetí. Přestože spolu pár ještě donedávna nebydlel, tak Petr na křtu cédéčka svých básní Mezi svými rýmy prozradil, že už se k přítelkyni i nastěhoval.


Nikdy nepoklekl

„V pocitovém smyslu se to určitě posunulo, máme se rádi víc a víc, je to moc krásný. A svatbě se nebráním,” prozradil deníku Aha! Batěk s tím, že tentokrát na žádosti o ruku opravdu zamaká. A dá tomu dostatečnou dávku romantiky. „Většinou jsem to nijak neřešil, vždycky jsme se s partnerkou v tom soužití nějak domluvili. To ale neznamená, že bych to nebral jako událost. Nikdy jsem však nepřekvapil a nepoklekl,” svěřil herec své zkušenosti ze dvou prožitých zásnub.

Už má tři děti

Ze dvou manželství, jimiž si prošel, má Petr dvě děti – dceru Kristýnu (13) a syna Petra (7). A nyní do jeho pestré rodiny přibyla ještě holčička, která patří jeho současné přítelkyni.

Podpořil florbalistu bez nohy


Výtěžkem ze své básnické sbírky Mezi svými rýmy Petr Batěk podpořil florbalistu Radka Zelinku (28), který po útoku opilého Ukrajince přišel o nohu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.