Vondráčková vs. Verešová: Souboj vražedných dekoltů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková vs. Verešová: Souboj vražedných dekoltů!

Lucie a Andrea Verešová
Lucie a Andrea Verešová (Marek Pátek )

Cesta do hlubin jejich výstřihu byla tentokrát hodně krátká. Andrea Verešová (39) sáhla po odvážném body, Lucie Vondráčková (39) své přírodní dvojky zase předvedla bez podprsenky.

Narodily se ve stejný rok, na svět obě přivedly dvě děti, na jejich svůdných křivkách to ale rozhodně nijak poznat není. Zpěvačka je sice vyznavačka sportovního stylu, pověstná je ale i svými hlubokými dekolty. Na křtu svého nového klipu Stanice Svět, který nazpívala s Radimem Flenderem (40), se navíc doslova blýskla třpytivým overalem na tělo, pod který si zapomněla vzít – jak jinak – podprsenku. Sexy model v barvách večerního nebe navíc doplnila netypicky lodičkami s vyšším podpatkem.

Zastínit se ale nenechala ani slovenská modelka. Andrea sice dorazila s mírných zpožděním, zato v sexy body odhalujícím její perfektní ňadra. O tom, zda jsou její prsa dílem přírody, nebo dokonalé práce plastického chirurga, Andrea stále mlčí. „Myslím, že tohle téma se mezi ženami neprobírá,“ reagovala už mnohokrát Verešová. I když se k prsním implantátům nepřiznala, málokdo o nich pochybuje.

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
23. 10. 2019 • 18:42

Neměla snad krkavčí matka obavy, aby se dětem ve škole spolužáci nesmáli? Proč jim nabíjí tříštivým?

jackpot
23. 10. 2019 • 13:24

Alespoň ukazuje udělaná prsa, když už nemůže vystavovat svoje děti. Jsem zvědavá, co udělá příště proto, aby se trochu zviditelnila..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.