Lucie Borhyová: Divočina na antibiotikách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lucie Borhyová: Divočina na antibiotikách

I v nemoci se Borhyová dokáže odvázat!
I v nemoci se Borhyová dokáže odvázat! (archiv BVV)

Moderátorka Lucie Borhyová, herci Ondřej Sokol a Michal Holán a známý fotbalista Pavel Horváth se sešli v jedné koloně. Kde jinde než na dálnic D1. Situace jim však nebyla vůbec nepříjemná, právě naopak. Na závěr si společně zatančili a strhli s sebou celé davy.

Scénář nového klipu festivalu Life! k připravili producenti z BVV a kvůli natáčení byli schopni zablokovat i hlavní tepnu mezi Prahou a Brnem. V jejich videoklipu se z unuděných a utrápených lidí v dopravní zácpě stávají nadšení tanečníci a společně s hlavními protagonisty to na rozpálené silnici pořádně rozbalí. Na scénáři se podílel i ambasador festivalu, herec a moderátor Ondřej Sokol. A v čem je letošní videoklip jiný a proč? „Tak chceme zase překonat rekord, doufám, že je rozhodně zajímavější. Bude to větší všechno, nové hry, a to znamená, že
všichni musí přijít,“ vyzval příznivce i širokou veřejnost Sokol.

Lucie Borhyová – hrozilo, že nepřijede!
Půvabná moderátorka je součástí klipu i celého brněnského festivalu poprvé. Jejím úkolem je dodat ženskou energii celé převážně mužské skupině protagonistů, nicméně producenti měli na mále. V den natáčení totiž skolilo Borhyovou nachlazení, i přes horečku se však dostavila. „Bohužel měla jsem antibiotika a musela jsem to nějak zvládnout, protože na natáčení bylo navázáno hodně lidí, aut, autobusů a všichni přijeli z Brna,“ uvedla Borhyová.

Na vydařený klip mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.