Společné bydlení missek - Lilian práskla dveřma od bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Společné bydlení missek - Lilian práskla dveřma od bytu!

Ještě nedávno spolu Čerešňáková s Fischerovou uléhaly na jednu postel, leč tomu je nyní konec – stejně jako jejich kamarádství.
Ještě nedávno spolu Čerešňáková s Fischerovou uléhaly na jednu postel, leč tomu je nyní konec – stejně jako jejich kamarádství.

PRAHA – To, co nedávno deník Aha! předpovídal, se opět vyplnilo! Missky ze stáje České Miss Michaely Maláčové Eva Čerešňáková (21) a Lilian Sarah Fischerová (21) se totiž tak rozhádaly, až »Lili« práskla dveřmi a dala své kolegyni ze soutěže vale. Prý nikdy více!

„Vůbec nechápu, proč se odstěhovala, nechala tu jenom pár svých věcí. Ještě horší ale pro mě bylo, že mi to sama neřekla, ale musela jsem se to dozvědět od společné kamarádky,“ tvrdí Čerešňáková, která s Fischerovou prý žádný vážný konflikt neměla. „Jestli touží po absolutním soukromí, tak jí ho přeji, ale říct mi o tom mohla,“ dodává Čerešňáková.

„Ano, je to pravda, jsem už téměř odstěhovaná, poslední dva měsíce spím u kamarádek. Ten byt je pro nás a naše přítele zkrátka moc malý,“ tvrdí Fischerová o společném bydlení ve 4+1. „Ještě jsem ale o tom, že se stěhuji, Evě neříkala, a nevím, jak na to bude reagovat,“ dodala druhá vicemiss.

Autro: VOJTĚCH KRISTEN, EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.