Něžná křehotinka Lucie Borhyová? Na děti je prý tvrdá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Něžná křehotinka Lucie Borhyová? Na děti je prý tvrdá!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Jan Tůma)

V televizi působí křehce, někdy až naivně! Hvězda Novy Lucie Boryhová (41) ale tvrdí, že pokud jde o výchovu dětí Lucase (10) a Lindy (5), umí být tvrdá.

A není divu! Na výchovu potomků je sama, pokud tedy nepočítáme finanční příspěvky od jejich otců. „Respekt u svých dětí samozřejmě mám. Mají své mantinely a musejí vědět, co si můžou dovolit a co už ne,“ svěřila Lucie. „Bavíme se o všem otevřeně a na rovinu. Pochopitelně pokud to jejich věk dovolí, čímž si vytváříme navzájem atmosféru důvěry, pochopitelnosti a sounáležitosti,“ dodala. I když je Lucie moderní ženou, vychovává své potomky konzervativně.

„Učím je to, co jsem hrávala já sama. Předávám jim všechno, co mám od svých rodičů a prarodičů. Možná i proto, že moc ráda vzpomínám na chvíle, kdy jsme s babičkou hrávaly Pexeso a prožívaly okamžiky rodinného štěstí,“ prohlásila sentimentálně.

Lucie přijde na BřeziněFest
Tuto sobotu 31. srpna se Lucie zúčastní v Březiněvsi, kde žije, dalšího ročníku BřeziněFestu. „Na něm opět vystoupí spousta kapel a pro děti bude připravena řada atrakcí,“ řekla moderátorka.

Lucie Borhyová prozradila: Tajné dohody s otci jejích dětí Hrdličkou a Papadakisem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.