Lucie Borhyová v ohrožení: Dramatické momenty na dovolené | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Borhyová v ohrožení: Dramatické momenty na dovolené

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Ivan Štefko)

Populární moderátorka Lucie Borhyová (41) vyrazila letos na dovolenou do oblíbené řecké destinace, kam ji pozval i s dětmi její bývalý partner a otec syna Lucase Niko Papadakis. Jenže si vybrala zrovna termín, kdy ostrovem Kréta otřáslo silné zemětřesení.

Přestože dosáhlo intenzity 5,3 stupně Richterovy škály, Lucie Borhyová žádný velký šok naštěstí neutrpěla. „Šťastnou náhodou se nás to nedotklo. Na místě, kde jsme byli my, jsme to nepocítili. Anebo nevím, protože my jsme zrovna spali. Ono se to stalo ráno, někdy okolo půl osmé, takže jsme to necítili a vlastně nás to ani neprobudilo. Až když jsem si pak zapnula mobil, měla jsem spoustu esemesek z domova, jestli jsme v pořádku, že Řecko zasáhlo zemětřesení,“ vysvětlila magazínu Sedmička, proč se jim panika vyhnula.

V minulosti ale už zemětřesení na vlastní kůži poznala a nevzpomíná na to dvakrát s láskou. „Já už jsem tam zemětřesení jednou zažila. Naštěstí taky slabé, ale musím říct, že to bylo dost nepříjemné,“ dodala pro uvedený magazín ke svému zážitku.

Lucie Borhyová přiznala, co stojí za jejím věčným půvabem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
23. 8. 2019 • 12:29

S tou vyumělkovanou bárbínou to mělo silně zatřást, aby si uvědomomila o čem je život !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.