Marešová pod palbou: DRSNÉ NADÁVKY DO NARKOMANŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marešová pod palbou: DRSNÉ NADÁVKY DO NARKOMANŮ

Monika Marešová
Monika Marešová (profimedia.cz)

Mnoho žen k ní vzhlíží a považují ji za módní ikonu. Monika Marešová (38) od té doby, co je po boku slavného moderátora, vynáší jeden luxusní kousek za druhým, a většinou na sociálních sítích čte samou chválu. Nyní to ale za svůj outfit pořádně schytala!

I mistr tesař se někdy utne. Tak by se podle některých fanynek Moniky Marešové, dříve Koblížkové, dal jednoduše okomentovat outfit, který redaktorka sdílela na svém Instagramu. Některé ženy však, dalo by se říci, vyrazily do boje a na Moniku zaútočily ostřejšími komentáři.

„Měla byste se řídit tím, co sluší Vám, ne trendům, co se nosí... za každou cenu.. nejste přece jen věšák na hadry, ale kouzelná žena,“ napsala jedna z jejích sledujících a další kritičky se přidaly. „To je móda… vypadáte jako hastroš, jak už tu někdo psal, měla byste si obléknout, co vám sluší a ne co je trend. V tomto případě ženskost vymizela,“ zněl další negativní komentář. „Bez té kabelky to vypadá jak narkoman z 80. let v Německu.. ale chápu, že každý má jiný styl.. jinak většinou co nosíte je moc fajn,“ zasadila Marešové ránu další fanynka. Divíme se, že Monika tento snímek nesmazala.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.