Mynářová ukázala Viktora a poděkovala prezidentovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mynářová ukázala Viktora a poděkovala prezidentovi

Šťastná Alex Mynářová s druhorozeným synem Viktorem.
Šťastná Alex Mynářová s druhorozeným synem Viktorem. (Facebook Alex Mynářové)

Poté, co ve čtvrtek ráno přišel na svět druhý potomek hradního kancléře Vratislava Mynáře (52), zveřejnila jeho manželka Alexandra Mynářová (36) na Facebooku fotku malého Viktora. A poděkovala i prezidentovi.

„Chci moc poděkovat lékařům za skvělou péči, své rodině za podporu a v neposlední řadě Miloši Zemanovi za další správnou prognózu,“ napsala si Mynářová k fotkám z porodnice. Narážela tím asi na větu prezidenta Miloše Zemana (74) z března, kdy o jejím těhotenství promluvil na oslavě svého šestiletého výročí v prezidentské funkci.

„Nosíš pod srdcem děťátko, já věřím, že tentokrát to dobře dopadne. Tak ti přeju, aby rostlo do zdraví a do krásy a až přijde puberta, tak se z něj stal protivný spratek,“ dojal před publikem Alex, která loni v červnu přišla v pátém měsíci o holčičku. A na malého Viktorka se už doma určitě těší starší bráška Vráťa (4).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.