Hvězda Ordinace Dana Moráková o sexu: Tohle by nikdy neudělala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ordinace Dana Moráková o sexu: Tohle by nikdy neudělala!

Herečka má jasno. Tohle by nikdy neudělala!
Herečka má jasno. Tohle by nikdy neudělala! (Foto - TV Nova)

I když se jí daří ve světě seriálů a úspěchy slaví nově i jako návrhářka kabelek, ona sama za největší pýchu označuje jednoznačně svoji rodinu. S manželem Petrem Maláskem (55) žije Dana Morávková (47) už dvacet tři let. A jak řekla v rozhovoru pro Blesk pro ženy, byla to láska na první pohled.

Taková  krásná slova po tolika letech manželství musela manžela herečky rozhodně zahřát u srdce. V uvedeném týdeníku totiž na jeho adresu nešetřila Dana chválou. „Petra miluju. Stejně tak miluju syna Péťu. A cítím, že manžel má rád nás. Asi pro mě ale nejsou tak důležitá slova – spíše činy. Jestli se mi něco v životě povedlo, tak je to rodina, kterou máme. Přála bych si, aby to trvalo navždycky,“ prozradila Dana.

A protože se do sebe zamilovali, kdy byla ještě hodně mladá, milostných dobrodružství podle vlastních slov překvapivě ani moc nenasbírala. „Myslím, že jsem prožila dvě vážné známosti. Nebo alespoň já jsem je tak brala. Nikdy jsem nešla do vztahů na jednu noc. Potřebuju mít partnera ráda a cítit to samé od něj,“ uvedla ke krátkodobým románkům, o které by nejspíš neměla nouzi, nestárnoucí herečka.

Dana Morávková odtajnila, proč manžela pořád baví i po dvaceti letech: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
28. 7. 2019 • 10:57

Malásek je příjemný chlap.Morávková mě nebaví. Na svůj věk vypadá , ale když už se nechá fotit jako vamp, měla by si ty fotky probrat.Bujný dekolt a visící kůže z paží nejde dohromady.A za vlasy kddyby si dala růži vychází mi dojem madam ze střelnice na Matějský.

aveneta
27. 7. 2019 • 16:52

u tzv. celebrit je častá změna partnerů....mají náročnější pohled a nároky na život než takový "Franta s Kolbenky" ale vyjímka potvrzuje pravidlo a tak ať v poho tento pár dožije život..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.