Únik informací ze Schumacherova soukromí: Z toho až mrazí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Únik informací ze Schumacherova soukromí: Z toho až mrazí…

Corinna Schumacherová s manželem za šťastnějších časů...
Corinna Schumacherová s manželem za šťastnějších časů... (Profimedia.cz)

Už je to déle než pět let, kdy život Schumacherových naprosto proměnila nehoda na lyžích bývalé jedničky Formule 1 Michaela Schumachera (50). Vážně si tenkrát poranil hlavu. Od té doby nikdo pořádně neví, v jakém stavu legendární závodník vlastně je. Rodina jeho zdravotní stav tají. S drtivým verdiktem přišel nyní ale Schumacherův blízký přítel.

I když pravdu o tom, co Michael Schumacher i jeho rodina prožívají, má poodhalit dokument, který vstoupí do kin na konci roku, bývalý šéf Ferrari Jean Todt  s dílem smutné pravdy přišel na světlo boží už teď. Jako jeden z nejbližších přátel  expilota F1 má totiž, jak uvádí eXtra.cz, k němu stále přístup.

Ten tvrdí, že Michaelovy schopnosti komunikace a pohybu jsou více než omezené, což je pro něj těžké obzvlášť proto, že své okolí údajně vnímá. „Můžu potvrdit, že jeho rodina pro něj dělá absolutně vše, co je v jejích sílách. Mé přátelství s Michaelem však už není a nemůže být stejné jako dřív. Je to proto, že už spolu prostě nemůžeme komunikovat na stejné úrovni,“ uvedl ke stavu legendy Formule 1 Jean Todt.

I když tak řada fanoušků závodníka stále doufá, že dojde k pozitivnímu průlomu a že se z toho Schumacher dostane, slova jeho blízkých o tom nevypovídají. Na povrch spíše vystupuje, že Schumacher musí zažívat vnitřní peklo, když se nemůže hýbat, mluvit, ale přesto vidí, co se kolem něj odehrává.

Schumacher oslavil padesáté narozeniny opět v utajení. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
20. 7. 2019 • 15:41

Peníze z něho udělaly ubožáka. Kdyby jich neměl tolik, tak zemřel .

tryskomys
20. 7. 2019 • 03:54

Proč nepřiznají,že je ,,ležák,,vždyt to všichni se už domýšlejí,je vidět,že ani ty miliony eur mu zdraví nevrá­tí,bo­hužel­....­..

britva
19. 7. 2019 • 18:47

píše se rok 2065. Už je to déle než padesát let, kdy život Schumacherových naprosto proměnila nehoda na lyžích bývalé jedničky Formule 1 Michaela Schumachera (100). Vážně si tenkrát poranil hlavu. Od té doby nikdo pořádně neví, v jakém stavu legendární závodník vlastně je. Rodina jeho zdravotní stav tají.

ivoadler
19. 7. 2019 • 15:32

Nalijme si čistého vína. Je z něj kripl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.