Ladislav Mrkvička (80): Vážný stav! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ladislav Mrkvička (80): Vážný stav!

Ladislav Mrkvička
Ladislav Mrkvička (Profimedia)

Další důkaz, že to s ním není dobré! Ladislav Mkrvička (80) nepřijel na karlovarský filmový festival, kde měl premiéru jeho poslední film Staříci. Představitel poručíka Stejskala ze seriálu Třicet případů majora Zemana, žokeje Janýra z Dobré Vody či bývalého šumavského učitele Kintzla z právě reprízované Policie Modrava se z akce omluvil kvůli nemoci.

„Nemůžu mezi vás ze zdravotních důvodů přijet. Moc mě to mrzí, ale nejde to,“ stálo v omluvě, kterou na premiéře filmu Martina Duška (41) a Ondřeje Provazníka (41) přečetli. Jak už Aha! informovalo letos v květnu, hercův stav se měsíc od měsíce zhoršuje. Mrkvička bojuje s Parkinsonovou chorobou a depresemi. Ačkoli se snažil brát nemoci statečně a pokoušel se ještě hrát a chodit mezi lidi, nakonec ho ovládly úplně. „Láďa je doma, je to špatný,“ tvrdili na jaře Mrkvičkovi kolegové. A jeho neúčast na festivalu to jenom dokázala. Na karlovarskou premiéru Staříků tak dorazil jen Mrkvičkův parťák Jiří Schmitzer (69).



O čem jsou Staříci?
Film natočený na základě skutečné události, kdy se dva starší muži rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. Mrkvička a Schmitzer se ve filmu vydávají na cestu, na jejímž konci by měl pykat za své dřívější zločiny někdejší komunistický prokurátor. Film je natočen podle příběhu bývalého politického vězně Pravomila Reichla.



Přečtěte si
aglssnbnc@...
3. 7. 2019 • 23:16

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

uynbaioe@...
3. 7. 2019 • 00:46

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.