Pikantní přiznání Dejdara: Komplex z nahoty ho dohnal až k... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Pikantní přiznání Dejdara: Komplex z nahoty ho dohnal až k...

Martin Dejdar
Martin Dejdar (Foto: TV Nova)

Herec Martin Dejdar (54) přiznal, že svůj vzhled začal řešit až po čtyřicítce, kdy mu začali lidé říkat, že už nevypadá jako dřív. Toto tvrzení pro něj muselo být nepříjemné, i když chápe onu skutečnost, že čas nikdo nezastaví a všichni stárneme.

Herec a dabér Martin Dejdar se netají tím, že podstoupil kosmetickou operaci a do salonu chodí pravidelně. Dejdar tak musí činit kvůli tomu, že jinak by se prý nemohl nikde svléknout, jak to? „Zpropadené sociální sítě všem srážejí sebevědomí. Všichni všechny urážejí, pomlouvají, nikdo pak není schopen se na sebe pomalu podívat do zrcadla. Přiznávám, že osobně nemám problém si jako chlap a herec občas zajít na kosmetiku, nebo si nechat depilovat záda, protože jinak vypadám jako opice a nemohu se nikde svléknout. Tak to prostě je,“ přiznal idnes.cz.

Už to není to, co bývalo

„V pubertě jsem to vůbec neřešil. Jestli jsem někdy začal něco řešit, tak až po čtyřicítce. To mi někdo občas řekl ‚už to není to, co bývalo. Podívej se, jak jsi vypadal, když jsi točil Šakalí léta‘. Je to pětadvacet let, čtvrt století. Půlka mého života. Tak hergot, aby ten člověk nevypadal jinak. Pak si říkáte, tak asi bych měl se sebou něco dělat‘. S tímhle tedy trochu bojuji,“ svěřil se Dejdar.

 Martin Dejdar na pohřbu Jiřího Stránského: Dal mi životní roli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.