Vnadná hvězda Ulice Krejčíková: Beníku, s tímhle si nehraj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vnadná hvězda Ulice Krejčíková: Beníku, s tímhle si nehraj!

Dekolt nosí hluboký jako před porodem.
Dekolt nosí hluboký jako před porodem. (Foto Herminapress.cz)

Deset měsíců po porodu vyrazila Aneta Krejčíková (28) do společnosti. Z květovaných šatů jí po celou dobu vykukovala černá podprsenka. O zbytek se postaral syn Beník – mámě pořád šátral roztomile ručkou ve výstřihu, až jí vnady obnažil víc, než by chtěla!

Hvězda Ulice se tím ale nenechala vykolejit a hlasitě se tomu smála. A jak přiznala, moc neřeší ani těhotenská kila, které se jí ještě nepodařilo tak úplně sundat. „Snažím se, nějak to pomalu jde. Než jsem otěhotněla, byla jsem ale nejštíhlejší ve svém dospělém životě, začala jsem na sobě pracovat, hlídat se a sportovat se svým partnerem. Cítila jsem se opravdu dobře. A pak jsem otěhotněla. Ale stálo to za to,“ řekla Aneta se smíchem.


Beníka vzala do společnosti vůbec poprvé. „Jsem částečně zpátky v divadle, ale skoro u všech rolí mám alternace. Nejsem ten typ ženy, která by mohla být tři roky v kuse na mateřské a nikam si neodskočit. To by mi asi hráblo,“ dodala.

Na video s Anetou Krejčíkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.