Meghan drasticky trhají od Archieho: Královna si dupla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Meghan drasticky trhají od Archieho: Královna si dupla!

Královna už došla s Meghan trpělivost.
Královna už došla s Meghan trpělivost. (Foto ara)

Vévodkyně ze Sussexu (37) za sebou ještě nemá ani šestinedělí a už je zvenčí nucená se od svého syna vzdálit. Povinnosti prý musí plnit a miminko v tom nehraje roli. Navíc dostala příkaz přímo od Alžběty II.

Být členkou královské rodiny se rozhodně nerovná zahálčivému životu v nadýchaných baldachýnech. Jsou události, které si vyžadují přítomnost všech. A podle webu TN.cz se jedna taková blíží. Jde o oficiální oslavu narozenin královny Alžběty Trooping the Colour. Ačkoliv se panovnice narodila už v dubnu, je ustáleným zvykem, že je oficiálně slaví v červnu, kdy už je hezké počasí.

Je to událost masová a ostře sledovaná. V průvodu se jí účastní tisíce lidí. Pěší vojáky i ty na koních následují kočáry, v nichž sedí královští členové. Po dlouhé ceremonii se pak celá rodina sejde na balkóně Buckinghamského paláce a čekají na přelet stíhacích letounů RAF, jak uvádí Daily Mail. Proto je logické, že manželka prince Harryho nemůže chybět, ačkoliv by se nejspíš raději věnovala jen svému synovi.

Jakého trapasu se dopustil americký prezident Donald Trump při poslední oficiálí návštěvě královny Alžběty II. se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
5. 6. 2019 • 14:18

Tahle osoba je ,čím dál víc odpornější,blbka jedna,před Trumpem se vymlouvala na md,jen at jí Alžběta prožene,to je na postavu víc než její joga...

Nela33
4. 6. 2019 • 12:44

Co to jsou zase za přihlouplé titulky?! Nestačí že MM ze sebe dělá strašného chudáčka, tak i české media z ní dělají ubožátko kterému je ubližováno. Že takové titulky nebyly minulý rok když Vévodkyně Kate šla na tuhle slavnost a byla taky po porodu svého syna!!! Ale hlavně že je chudinka hérečka. OMG

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.