Míša Maurerová pět měsíců po porodu: Sexy máma a bez komentáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Míša Maurerová pět měsíců po porodu: Sexy máma a bez komentáře!

Těhotná Míša Maurerová.
Těhotná Míša Maurerová. (archiv Blesku, instagram)

Horké počasí přimělo Míšu Maurerovou (39), aby se svlékla do plavek. Herečka a trojnásobná maminka, která teprve před pěti měsíci přivedla na svět dceru Emmu, se rozhodně nemá za co stydět!

Nebyla to klasická »bazénovka« na plameňákovi, ale figurou by si seriálová Digi ze seriálu Ulice nezadala s mnohými bezdětnými modelkami. „I já jsem prostě chtěla mít tu sexy fotku s nafukovacíma věcma. Postavu nekomentujte,“ připsala pod hravý snímek v puntíkatých plavkách maminka nejen pětiměsíční Emmy, ale také desetiletých dvojčat Magdaleny a Josefa.


Sebekritika u ní ale není na místě – její křivky trojnásobným mateřstvím neutrpěly. Spíš naopak. Kvůli dceřině intoleranci na laktózu musela začít držet i dietu. „Vzhledem k tomu, že ji kojím, se mě kromě klasické kojodiety týká i ta přísně bezmléčná,“ přiznala s tím, že si nechává nově vozit krabičky se speciálním jídlem, protože už nemá kapacitu nic vařit.

Michaela Maurerová: Sex mě nabíjí pozitivní energií

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
4. 6. 2019 • 09:44

Mně teda moc sympatická není, třeba proto, že tají jméno otce dítěte, ale přeju jí, aby všechno zvládala. Nemá dítě ze spermabanky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.