Trojnásobná maminka Maurerová: Přiznala krizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trojnásobná maminka Maurerová: Přiznala krizi!

Herečka Míša Maurerová
Herečka Míša Maurerová (profimedia.cz)

V prosinci přivedla na svět svého třetího potomka a výchova jí dává pořádně zabrat. Herečka Michaela Maurerová (39) má totiž kromě nejmladší Emmy také dvojčata Josefa a Magdalenu (10). Vedle starosti o tři děti nemá herečka příliš času nejen na spánek, ale také se jí nedaří dát dolů poporodní kila.

„Tenhle příspěvek by se mohl jmenovat: ‚Máme krizičku‘ a ten plurál by byl úplně na místě,“ napsala na sociální síti herečka s tím, že neužila moc spánku a únava se na ní už začala značně podepisovat.

„Jsou dny, kdy to vypadá, že venku snad ani není sluníčko a že spánek je sprostý slovo. Ale slunce svítí a lidi spí... a já jednou budu zase taky, to si slibuju. Jó a když mě potkáte spící v tramvaji nebo autobusu, tak do mě kliďánko drcněte, abych nepřejela,“ vtipkovala Maurerová.

„Skončilo nám šestinedělí (ale asi si to období ‚hájení‘ protáhneme na desetinedělí) a střeva v Emminčině pupíku si tak nějak dělají, co chtějí, a to hlavně v noci,“ vysvětluje důvod své unávy.

Avšak kromě únavy si herečka postěžovala také na svou váhu, stejně jako většina maminek, ani Maurerová to nemá s váhou po porodu jednoduché. „Od porodu se moje váha ani nehnula (jako směrem dolů myslím) a ten ‚maršmeloun‘, co mám místo pupku, se né a né zpevnit, zato moje prsa jsou na stupnici tvrdosti železobeton.“

Míša Maurerová má dva roky chlapa, ale stále není spokojená! Vymyslela na něj lest:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.