Těhotná Maurerová o třetím těhotenství: Strach a nervozita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Maurerová o třetím těhotenství: Strach a nervozita!

Míša Maurerová
Míša Maurerová (Herminapress.cz)

Herečka Michaela Maurerová (38) prozradila koncem června, že je v jiném stavu a v prosinci se stane potřetí matkou. Přesto, že třetí dítě nebylo v plánu, osud to zařídil jinak. Stejně jako při prvním těhotenství Maurerovou sužují nevolnosti a dokonce strávila nějaký čas v nemocnici.

Nevolnosti a hlava strčená v záchodové míse. Tak nějak může ve zkratce popsat těhotenství herečka Maurerová. „Moc jsem se těšila, jak vám tu “pověsím” takovou tu romantickou fotku, jak se držím zasněně za pupík ve vlajících letních šatech, ale realita je fakt jiná. Místa a rekvizity, s kterými teď trávím poslední skoro čtyři měsíce, jsou záchod, umyvadlo, kýbl,“ napsala herečka na sociální síti.

Pár dní na to strávila v nemocnici, kde ji naštěstí lékaři po krátkém pobytu pustili domů. I když se Maurerová stane maminkou již po třetí, trápí ji nervozita a rozbouřené hormony. „Nebudu vám lhát, jsem samozřejmě z toho všeho ‚očekávání‘ krapátko nervózní, asi hormony, nebo co?! Nezapomněla jsem to? Zvládnu to? Nejsem už na to trochu stará? Přežije to dítě moji péči? Přežiju já ty nekonečný noční ‚mejdany‘“ napsala herečka k fotografii na sociální siti.

A stejně jako u každé maminky, tak i u Maurerové platí, že tyto obavy opadnou v momentě, kdy si pochovají malý uzlíček štěstí. „Ale pak se pomuchluju se svojí nejroztomilejší ‚skoroneteřinkou‘ a začnu se zase ukrutně těšit, až takhle budu chovat to naše miminko. Úplně vidím, jak se ráno v posteli s Pepou, Madlou a prckem mazlíme,“ svěřila se na sociální síti Maurerová.

Na video s Míšou Maurerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
28. 7. 2018 • 16:40

Míša nepatří mezi mé oblíbené herečky, ale fandím jí. Zaplať pánbu za každé narozené dítě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.