Míša Maurerová 11 týdnů po porodu: Kdo maže, ten... nepraská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Míša Maurerová 11 týdnů po porodu: Kdo maže, ten... nepraská!

Michaela Maurerová
Michaela Maurerová (Herminapress.cz)

Teprve jedenáct týdnů po porodu předvedla, jak skvěle vypadá její bříško. A s fanoušky se trojnásobná maminka Michaela Maurerová (39) podělila i o trik, kvůli kterému vypadá její pupík za krátkou dobu tak dobře.

Za své tělo se rozhodně nestydí, což teď dokázala fotografií, na které si nadzvedla tričko a odhalila své aktuální proporce. „Celé těhotenství jsem ho poctivě mazala, a možná i díky tomu nepopraskalo. Ten nafukovací kruh kolem pasu je tam ale pořád. I ta čára ještě nezmizela,“ shrnula sebekriticky. „Přece jenom je to pupek po druhém porodu a jeho majitelkou je unavená skoro čtyřicítka, která se teď na jógu dostane jen velmi sporadicky,“ napsala s vtipem sobě vlastním.


„Ještě to bude asi chvíli trvat, než se dostane do původního stavu,“ tvrdí herečka známá ze seriálů Ulice či První republika. Míša si ke svým desetiletým dvojčatům Magdalence a Pepovi pořídila v prosinci také sestřičku Emmu. Kdo je otcem, ale prozradit nechce.

Míša Maurerová propadla józe. Cvičí jí i v obchodech nebo na ulici! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.