Meghan a William na nože: Tohle už švagr přepískl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Meghan a William na nože: Tohle už švagr přepískl!

Princ Harry se zlobí na bratra kvůli Meghan. William ji totiž nemusí.
Princ Harry se zlobí na bratra kvůli Meghan. William ji totiž nemusí. (archiv blesku, profimedia.cz)

O neshodách mezi Kate (37) a Meghan (37) se mluví hodně a pro některé jsou právě důvodem, proč se královský pár ze Sussexu přestěhoval do Frogmore Cottage. Jenže podle některých zdrojů z královského okolí jsou za tím spíše přestřelky mezi vévodkyní Meghan a princem Williamem.

Pošramocené vztahy mezi královskými bratry i jejich manželkami se začaly projevovat už ve chvíli, kdy si Harry začal s béčkovou americkou herečkou, navíc rozvedenou, což se Williamovi podle webu zena.pluska.sk vůbec nelíbilo.

Bratři na nože
Podle očitých svědků se totiž zamilovaný Harry choval jako smyslů zbavený. Byl zaslepený a chytil celou existenci s Meghan za nesprávný konec. Svoji vyvolenou bránil a údajně měl Williamovi říci toto: „Pokoušíš se zničit vztah dříve, než vůbec začal.“ Po svatbě Harryho a Meghan se obě královské manželské dvojice údajně dokonce šest měsíců vůbec nenavštívily, přestože bydlely v té době ještě vedle sebe.

Situace ale není podle zasvěcených osob příjemná ani samotné Meghan. Několikrát se údajně pokoušela znesvářené bratry udobřit. Zatím prý bezvýsledně. A nic v tomto ohledu, jak dokládají blízcí královskému paláci, nezměnil ani malý Archie.

Na otevřenou zpověď Williama, Kate a Harryho se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
hhpetrz
16. 6. 2019 • 13:13

--------------------------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : gg.gg/zeny2019

adeso
16. 6. 2019 • 12:57

ani trumpeta Wilík nemá právo žvanit do Harryho vztahu. mě se taky nelíbí Kate a kecám mu do toho?

tryskomys
16. 6. 2019 • 05:23

Nemusí ji vídět to je celé,nezmění to ani kdyby Harry měl 5 dětí,prostě si nesedli a ani se Williamovi nedivím,mně se bývalá céčková herečka bez charakteru taky nelíbí.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.