František Němec (75): POPRVÉ UKÁZAL MANŽELKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

František Němec (75): POPRVÉ UKÁZAL MANŽELKU!

Herec František Němec
Herec František Němec (Profimedia.cz)

Konečně nechal nahlédnout do svého soukromí. Doktor Řehoř z právě reprízované Nemocnice na kraji města František Němec (75) se objevil na veřejnosti s manželkou Ivanou po boku.

Doteď byla hercova žena něco jako paní Columbová ze známého amerického seriálu. Sice se o ní mluvilo, ale nikdo ji neviděl. A to se brali už v roce 1972 a za tři roky je tedy čeká zlatá svatba! Mockrát se ale na veřejnosti se svým slavným mužem za ta léta neukázala. Není to pro to, že by ji Němec s sebou nechtěl brát. „Má žena nechce, abych o ní mluvil, přitom by si to ale zasloužila, neměla to se mnou lehké,“ omlouvá se Němec.

Takového syna, jakého mu hrál Tomáš Holý (†21) ve filmových komediích Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny, doma ale herec nikdy neměl. Narodily se jim postupně dvě dcery. Jedna pracovala ve správě opery a později baletu Národního divadla, druhá dělala produkční Komorní filharmonie. Pak se obě staly matkami.

„Máme od nich čtyři vnuky,“ chlubí se František radostně. Do rodinného klanu přibyl početný mužský fenomén. Dědečkovská úloha ho proto velice těší. „Jsem šťastný, když pozoruji vnoučata, když si s nimi můžu hrát. Protože mají hračky, jaké já jsem nikdy neměl,“ naráží herec na současné technické vymoženosti.

Ještě má sestru
František má o osm let mladší sestru Marii, provdanou Půlpytlovou. Stále žije v Sezimově Ústí, kde se oba narodili. Marie na bratra například prozradila, že si nepotrpí na žádné velké oslavy. Se sestrou se objevil v pořadu ČT Život herce: František Němec.



Přečtěte si
majojo
25. 5. 2019 • 18:00

Čím inteligentnější herec, tím menši potřebu cítí rvát do bulváru svoji nejužší rodinu. Že jo, Tamaro?

janakveton
25. 5. 2019 • 08:48

No já se nedivím, že vám ji nechtěl ukázat. Já bych se rovněž obávala. Abychom si pak nepřečetli něco zdrcujícího! U vás jeden nikdy neví!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.