Křičela „chci to“ a pak ho obžalovala ze znásilnění: Sex, až si babička zakrývala uši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Křičela „chci to“ a pak ho obžalovala ze znásilnění: Sex, až si babička zakrývala uši!

Náhodné setkání a sex mohl Štěpána přijít draho.
Náhodné setkání a sex mohl Štěpána přijít draho. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Potkat na baru přiopilou paničku, která má chuť na sex, není pro muže vždycky výhra. Přesvědčil se o tom Štěpán Z. (27). Soulož sice proběhla, ale pak přišla obžaloba ze znásilnění a hrozba až 12 let vězení! Zlínský krajský soud včera ale nepravomocně rozhodl, že je v tom muž nevinně! 

„K sexu došlo, ale ne k znásilnění. Není o tom jediný důkaz kromě výpovědi poškozené,“ řekl předseda senátu Radomír Koudela. Opilá žena (35), jejíž muž-lékař měl noční, se seznámila se Štěpánem na silvestrovské zábavě v Uherském Brodě. Všiml si jí prý proto, že na parketu hajlovala. U baru mu podle jeho výpovědi řekla, že si chce zap*chat a před dámským WC ho pohladila po poklopci. Do sexu na záchodcích ale neměl chuť a tak se dvojice na Nový rok 2017 nad ránem vydala k ženě domů.

„Jenže jsme chodili 1,5 hodiny po sídlišti a nic. Tak jsem řekl, si volám taxi a jedu domů. Že může jet se mnou,“ vypověděl. „Bála jsem se ho, vyhrožoval mi zabitím,“ vysvětlovala žena, proč si nepřivolala pomoc. Navíc poslala z mobilu tři SMS a pak nastoupila do taxi a ani řidiči nic neřekla. „Nemohla jsem ze sebe vydat ani hlásku,“ tvrdila. 

Podle babičky obžalovaného však před domem vykřikovala vulgarismy, takže si seniorka musela zakrýt uši peřinou. Sex se pak odehrál v pokoji Štěpána. Jeho matka vypověděla, že ji probudilo ženino hlasité „chci to, chci to“. Žena pak dobrovolně odešla večer se obrátila na policii…

Chce 170 tisíc

Žena údajně trpí posttraumatickou poruchou, nemůže žít normální život a žádá 170 tisíc Kč. Denně však dojíždí do Zlína do práce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.