Slavné matky Dolinová a Březinová: Chlubí se svými holčičkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slavné matky Dolinová a Březinová: Chlubí se svými holčičkami

Dolinová s dcerou.
Dolinová s dcerou. (Foto:Michal Protivanský, Daniel Černovský, Herminapress.cz, Archiv WomenforWomen)

Jejich holčičky už jsou dospělé, se svými slavnými matkami ale drží při sobě. Jenže zatímco Michaela Dolinová (55) už nemusí být smutná, protože se jí dcera Julie vrátila po skoro roce z Austrálie, Marcela Březinová (58) to má naopak. Svou dceru Vandu (23) maličko ztrácí - bude se totiž vdávat. 

Mají spolu skvělý vztah, který ještě víc upevnila tragická událost v rodině. Když skoro před osmi lety Marcelin manžel Zdeněk Švarc spáchal sebevraždu s dcerou Vandou si byli oporou a vzájemně se utěšovaly. Teď však zpěvačka nebude mít svou dceru už jen pro sebe. “Vanda se mi za dva měsíce bude vdávat. Jsou spolu s přítelem Davidem dlouho, je to logické vyústění jejich vztahu, ale vždycky vás to překvapí. Čeká nás výběr šatů, už jsme vybrali, co budou mít hosté k jídlu atd. Bude to malinké. Jde o to, aby spolu byli šťastní,” prozradila Blesku zpěvačka, která je s ní na soustředění Muže roku v Tunisku.

Návrat ztracené dcery

To Míša Dolinová to má úplně naopak. Dcera Julie, která před rokem odjela k protinožcům, se jí podle zjištění Aha! nedávno vrátila. „I po těch všech smutcích a propadech to byla pro ni úžasná škola života,“ prozradila šťastná máma na Dni rodiny v pražské Grébovce.

„Je mi jasné, že až holky budou mít svoje rodiny, nebudeme se vídat tak často. Ale když mám vedle sebe hodného mužského a také dost práce, dobře se to snáší. Zvlášť když vím, že stále máme k sobě hodně blízko,“ popsala jejich vztah Dolinová. Její starší dcera Tereza (22) žije ve Švédsku.

 Podívejte se, na jakou chalupu jezdí Míša Dolinová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.