Vychrtlá rosnička Míša Dolinová si připadá tlustá: Má anorexii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vychrtlá rosnička Míša Dolinová si připadá tlustá: Má anorexii?

Michaela Dolinová - od vyhublé postavy k ideálu.
Michaela Dolinová - od vyhublé postavy k ideálu.  (Foto Aha! – Roman Souček)

Postavu jako lusk má na prahu padesátky bývalá rosnička Míša Dolinová (49). Ona si ale stále připadá tlustá. Kvůli postavě se herečka trápila hlady už před lety a vypěstovala si tak problémy s příjmem potravy. Letos svoje domnělá přebytečná kila chce schovat jinak. Na léto si pořídila stahovací plavky a pěkně se v nich trápí! Že by její potíže neskončily?

Přestože by jí postavu mohla závidět kdejaká dvacítka, herečka Míša Dolinová s tou svojí vůbec není spokojená. Své tělo v létě trápí v těsném stahovacím oblečení. „Mám problém s břichem, takže jsem si po mnoha letech koupila jednodílné plavky, které mají uvnitř stahování. Stahují tak, až mi lezou oči z důlků, ale tělo v nich vypadá moc hezky,“ šokovala Dolinová, která má s bídou padesát kilo.


I když to tak nevypadá, její problémy s příjmem potravy jsou prý dávno za ní. „Měla jsem období, kdy jsem se v tom zabydlela. Shazování kil je tak opojné. Když mi ale kamarádka jednoho dne řekla, že vypadám jako smrtka, chytla jsem se za nos a trochu jsem přibrala. Teď jsem s váhou spokojená,“ prozradila Míša 
Dolinová.

Trápí ji štítná žláza
Dolinová by si se svojí postavou vůbec nemusela lámat hlavu. Stačí, že se o ni »stará« nemocná štítná žláza. „Lékaři mi diagnostikovali její zvýšenou činnost,“ prozradila už dříve herečka. S touto poruchou je spojený rychlejší metabolismus, který je příčinou zvýšených úbytků váhy, další cílené hubnutí už by byl šílený hazard se zdravím!



Přečtěte si
winterfreshka
29. 7. 2013 • 13:45

Kam s ní,co třeba do vily Vyvolených nebo do Farmáře,jsem četla že má teď nějaké výpadky s Něrgešovou....

mirkazam
28. 7. 2013 • 10:33

Viděli jsme Dolinovou v pořadu ,,prostřeno ". A větší afektovanou krávu neznám. Hraje si na diblíka ,a hlavně si sama fandí. nedivím se, že o ni v televizi už nestojí...

violahorska
27. 7. 2013 • 23:54

Tak neprosadila se coby hérečka, tak musí o sobě dát vědět nějak jinak. Neodsuzujme ji. Asi ví, že je 4. katetegorie, tak to řeší takhle. Extra třída ptákoviny neřeší.

anezat
27. 7. 2013 • 19:53

Je na hlavu, nesympatická a Sváček je hezčí než ona. Nechápu, jak s ní zrovna právník může vydržet.

inspectortrachta
27. 7. 2013 • 17:52

Spíš vymaštěná, než vychrtlá! Příšerná slepice

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.