Farna pod palbou: Nechtěla byste už říct, co se vám narodilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Farna pod palbou: Nechtěla byste už říct, co se vám narodilo?

Ewa Farna je před porodem pilná jako včela! V Polsku na pracovní události jen zářila!
Ewa Farna je před porodem pilná jako včela! V Polsku na pracovní události jen zářila! (Profimedia.cz)

Ewa Farna je v pokročilém stádiu těhotenství a podle webu idnes.cz se dá očekávat, že miminko porodí každým dnem, pokud se už tak nestalo, protože zpěvačka „mlží“ ráda a umě zatajila i svoji svatbu a začátek těhotenství. Aby jedna z jejích fanynek obešla spekulace, na rovinu se jí zeptala.

Otázka jedné ze sledujících Instagram Ewy Farne zněla následovně: „Koncert 20. května? Nechtěla byste fanouškům alespoň říct, co se vám narodilo? Stejně to neutajíte. A hlavně vejci jim pusu nezavřete,“ zareagovala na poslední příspěvek zpěvačky jedna z fanynek.

Tím ale Ewu docela namíchla: „Opravdu mě přesvědčujete o tom, že jsem porodila? Než začnete soudit cizí lidi, které neznáte, prosím, zamyslete se nad tím, že PRAVDU se dozvíte možná právě od přímého zdroje, kterým jsem já,“ rozčílila se zpěvačka, která ještě pokračovala.

„„Ale pokud čekáte, že na profilu zpěvačky vás budu zaplavovat fotkami ze soukromí mých rodinných příslušníků a ne třeba projekty, které mají smysl, doporučuji nesledovat můj profil. Asi budete jen zklamaná,“ uzavřela rázně téma o jejím očekávaném potomkovi.

Ewa Farna překvapila tím, že své oblečení ráda rozprodává: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
15. 5. 2019 • 19:39

Narodil je jí mamut s chobotem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤮🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.