Nechutný útok na Farnou: Měli kvůli ní vyhodit ženu z porodnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nechutný útok na Farnou: Měli kvůli ní vyhodit ženu z porodnice!

Zpěvačka Ewa Farna
Zpěvačka Ewa Farna (Instagram)

Ewa Farna (25) se nedávno stala maminkou a s manželem Martinem Chobotem (30) si užívají každou společnou chvilku s jejich synem Artušem. Rodinnou pohodu však narušilo nařčení, že jedna z pracovnic nemocnice, kde zpěvačka rodila, byla kvůli ní vyhozena.

Podle informací webu eXtra.cz bylo v nemocnici v Příbrami, kde Farna rodila pořádně rušno. Jelikož patří mezi známé osobnosti, věnoval jí personál zvýšenou pozornost. Jedna ze zaměstnankyň se chtěla se zpěvačkou vyfotit, její touha po společném snímku jí údajně stálo místo.

 

„Odešla na hodinu z rozhodnutí primáře,“ tvrdil zdroj dle eXtra.cz. Příbramská nemocnice však incident na porodním oddělení popřela. „Informace, která se k vám dostala, bohužel není pravdivá. Celou záležitost jsem si ověřoval u vrchní sestry gynekologicko-porodnického oddělení. Vámi uvedený incident s fotografováním personálu s některou z našich pacientek jsme nezaznamenali, tudíž nebyl s žádným z našich zaměstnanců rozvázán pracovní poměr ani neproběhl žádný jiný postih,“ řekl mluvčí příbramské nemocnice Martin Janota.

 

Zpěvačka o sobě nedávno dala vědět na sociální síti, kde zveřejnila fotografií po boku mnažela a drží v náručí jejich společného syna. Zároveň popřála svému partnerovi vše nejlepší k desátému výročí od jejich seznámení.

 

 Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
boayznxmc@...
28. 6. 2019 • 10:28

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.