Nechutný útok na Farnou: Obrovské zděšení a policie v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nechutný útok na Farnou: Obrovské zděšení a policie v akci!

Ewa Farna
Ewa Farna (Matúš Tóth pro Elle)

Ačkoli by si Ewa Farna (26) měla užívat roli matky, musí řešit dost nepříjemné věci. Zpěvačka se již podruhé stala obětí hackerů. Jejím jménem podvodníci lákají z fanoušků peníze a zveřejňují fotografie s vulgárními popisky. 

Nemilé překvapení čekalo na fanoušky Farne poté, co si otevřeli Facebook. Neznámý pachatel napadl její oficiální profil, kde ji sledovalo přes 750 tisíc fanoušků. Hackeři pod jejím účtem zveřejňovali fotografie s neslušnými popisky. „Můžete si mě najmout na svatbu, beru každou práci,“ viselo dle Blesku na jejím profilu. „Jsem slabá jako boršč,“ znělo v dalším příspěvku.

Zděšená zpěvačka se rozhodla ihned jednat a celou věc uvedla na pravou míru na svém Instragramu. „Moji drazí, každý fanoušek si jistě všiml a pochopil, že to nejsem já, kdo publikuje příspěvky na facebookové stránce Ewy Farné. Prosím fanoušky i média o nešíření materiálů zveřejněných bez mého vědomí.“

„Účet je v tuto chvíli zablokovaný díky fanouškům, kteří falešné příspěvky nahlašovali,“ děkovala dle webu Extra.cz Farna s dovětkem, že celou situaci rozhodně nenechá jen tak a vyhledala pomoc právníků. „Budu vás informovat tady na instagramu, až se mi účet vrátí. Hacker bude trestně stíhaný,“ dodala.

 

Účet se novopečené mamince zatím nevrátil, malý »úspěch« však zpěvačka zaznamenala. Její oficiální profil z facebooku zmizel. „V tuto chvíli můj účet zmizel díky zásahu fanoušků po ohlašování falešných příspěvků, o které jsem vás prosila na svých instastories. Děkuji za tak rychlou a ohromnou reakci,“ napsala dle Blesku Farna.

 Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:01

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.