Ewa Farna: Velká životní výzva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ewa Farna: Velká životní výzva!

Zpěvačka Ewa Farna
Zpěvačka Ewa Farna (Facebook)

Ještě než se stala maminkou, stihla si Ewa Farna (25) zahrát ve filmu. Populární zpěvačka dostala roli v česko-německém filmu režiséra Ivana Pokorného (66) s názvem Uzly a pomeranče.

První role a rovnou po boku uznávaného herce Stanislava Majera (41). Farna získala roli ve filmu Uzly a pomeranče, který právě vtrhl do kin, jehož děj se točí především kolem milostných vztahů. „Láska k dívce vonící po pomerančích, zauzlovaný vztah k otci, síla a něha věnovaná malé sestře a stádo koní," zazní dle Blesku v oficiálním textu distributora snímku.

Podle informací deníku Právo se zpěvačka zhostila role na výbornou. Dle prvních diváckých ohlasů se role pošťačky a rázovité ženy zhostila velmi dobře a její výkon patří k těm nejlepším. „Já budu ve filmu! A hraju, normálně jakože roli. Ewa alias Marta v česko-německém filmu Uzly a pomeranče od 11. 7. v českých kinech! Sama jsem to ještě neviděla a jsem teda zvědavá, byla to krásná zkušenost,“ prozradila na sociální síti instagram zpěvačka.

Na záběrech z filmu působí Farna o něco starším dojmem, což je výhodou, vzhledem k tomu, že má představovat manželku o šestnáct let staršímu hereckému kolegovi a macechu hlavního hrdiny Darka.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hyhpetr
9. 7. 2019 • 15:31

-------------------------------Najdeěte nahé ženy ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.