Náhlý konec Obzinové na Primě! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náhlý konec Obzinové na Primě! Co se stalo?

"Moderátorská" dvojice Obzinová a Voříšek.
"Moderátorská" dvojice Obzinová a Voříšek. (Hermiapress.cz)

Dlouholetá ředitelka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová ve skupině Prima zničehonic skončila.  Konkrétní důvody jejího odchodu jsou zatím zahaleny rouškou tajemství...

„Vážení kolegové, dlouholetá ředitelka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová se dnes rozhodla opustit skupinu Prima. Dočasným vedením redakce bude pověřena šéfeditorka zpravodajství Eliška Čeřovská. Bude přímo podléhat generálnímu řediteli,“ píše se v mailu generálního ředitele Primy Marka Singera, který získal web Blesk Zprávy. Copak asi stálo za tak náhlým a zcela nečekaným koncem dlouholeté televizní šéfové?

„Bylo to nezapomenutelných deset let, které jsem strávila intenzivní prací pro televizi Prima. Po dlouhé úvaze jsem došla k rozhodnutí, že nyní nastal čas se opět věnovat více sama sobě a hledat naplnění i v jiných než pracovních věcech,“ mlží ve svém prohlášení sama Obzinová.



Přečtěte si
ivoadler
8. 5. 2019 • 18:58

Znám ji ještě z doby totality. Krá va!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.