Jiří Langmajer: Šest týdnů po operaci páteře - Vážné komplikace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Langmajer: Šest týdnů po operaci páteře - Vážné komplikace

Jiří Langmajer nyní zažívá velké bolesti.
Jiří Langmajer nyní zažívá velké bolesti.

PRAHA – Herecká hvězda Jiří Langmajer (41) se svíjí v bolestech. Jeho zranění páteře se totiž ukazuje jako mnohem vážnější, než se původně zdálo. Divadlo pod Palmovkou a Divadlo Palace už zrušila všechna představení, ve kterých Langmajer hraje až do konce října.


Pekelná muka, tvář zkroucená bolestí

Museli zrušit i jeho divadelní představení

Langmajer už má za sebou velmi náročnou operaci, která měla odvrátit hrozbu, že filmová star skončí na invalidním vozíku. „Ta hrozba tam skutečně byla, a to dost reálná. Operace se ale podařila,“ říká jeden z hercových ošetřujících lékařů z pražské střešovické nemocnice.

Kliknutím zvětšeteJenže Langmajera čeká po zranění, které si přivodil při natáčení v Rumunsku, velmi dlouhá rehabilitace. „Kvůli jeho zranění zad jsme museli až do konce října zrušit všechna představení, ve kterých pan Langmajer hraje,“ řekla Nedělnímu Aha! Blanka Brandová z produkce Divadla pod Palmovkou.

Kliknutím zvětšeteBolestivé zranění, kvůli kterému herec stále trpí velkými bolestmi, navíc zřejmě zkomplikuje i natáčení oblíbeného »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Původně se sice psalo, že už tam hrát nebude, ale nakonec by se tam snad objevit měl, a už má prý i podepsanou smlouvu,“ naznačil jeden z členů štábu.

Stihne se Langmajer alias doktor Hruška do natáčení dát do pořádku?


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha! – Dalibor Puchta, TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.